Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

LIGA AMATORIV

Четверг, 25.04.2024
Главная » 2015 » Ноябрь » 11 » "БВХ - Сокіл" : кращий напад проти кращої оборони... хто оступиться вперше в сезоні?
18:44
"БВХ - Сокіл" : кращий напад проти кращої оборони... хто оступиться вперше в сезоні?

 

Лідери чернівецького аматорського футболу зіграють в рамкам чергового туру Ліги Аматорів.

До головного поєдинку першого кола команди підходять на верхніх позиціях у турнірній таблиці. "Сокіл" очолює її, набравши 18 очок у 6 турах. У "БВХ" - на 3 очка менше та гра в запасі, тому є шанс зрівнятися з сокільцями і зрештою, обійти конкурентів. Для цього "християнським братам" потрібно перемагати і переривати рекордну для Сокола серію - 10 матчів поспіль без поразок.

Цікаво, що "БВХ" в поточному сезоні на своєму полі пропустило найменше голів поміж усіх команд ліги і справедливо можуть вважатись найкращою оборонною командою. Та й взагалі господарі лише 6 раз виймали м'яч із сітки власних воріт, попри зіграні 5 ігор. У той же час "сокільці" лідирують у чемпіонаті за кількістю забитих м'ячів - 48, а Ігор Кукуняк забиває у шести матчах поспіль. До слова, останній гарантовано пропустить суботній матч у зв'язку з травмою, що звісно ж не може не повпливати на малюнок гри "жовто-чорного" колективу.

Ідеологічний лідер команди О. Трипадуш напередодні назвав це протистояння прикрасою всього чемпіонату: "Всі чекають цю гру. Сподіваюся, обидві команди підійдуть до неї без травм. Цей матч важливий не тільки з турнірної точки зору, але й важливий для уболівальників. Не можу твердити ,що це протистояння дербі проте, де і на якому рівні ми б не зустрічалися - це завжди цікаво ".

В цілому, матч повинен бути дуже цікавим саме в плані різниці стилів суперників. Лаконічного і фізичного футболу БВХ проти яскравого і непередбачуваного сокільського.

 

Джерело: Фк Сокіл

Просмотров: 507 | Добавил: Master | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]