Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

LIGA AMATORIV

Пятница, 10.05.2024
Главная » 2014 » Сентябрь » 16 » Фк Сокіл 6 - 1 БВХ
22:44
Фк Сокіл 6 - 1 БВХ
15.09.2014 Фк Сокіл 6 - 1 БВХ

Поле "Стадіон Електронмаш"

Починаючи писати цей невеличкий звіт,в першу чергу хотілось би відзначити невелике,але все-таки "новшество".
Гру розпочали із енергетичного кола,та із гучним гаслом "Слава Україна - Героям слава". При чому зарядили так голосно,що в певній мірі здивували суперників та невелику кількість глядачів,яких зацікавила дана подія.
Стосовно власне гри: На матч команда вийшла у традиційних жовтих футболках,зберігши при цьому 90% складу,який минулого року здобував бронзові медалі чемпіонату та додала у свої ряди голкіпера з ультрас Буко Лугового та досвідченого нападника Богача.

Незважаючи на дещо затяжку творчу відпустку, певні ланки у взаєморозумінні патнерів на полі збереглись,тому тотальний контроль мяча та затяжні позиційні атаки мало кого здивували.

Гостям ж прогнозовано залишалось грати другим номером та розраховувати на контратаки,більш акцентуючи увагу на збережені власних воріт.
Щодо рахунку,то безумовно він міг бути більшим,але кіпер гостей постійно дивував новими та новими сейвами,в інших моментах "дивувала" власна нерозторопність у завершальній стадії.

Склад Соколу: В.Луговий - О.Трипадуш,М.Гамузінський,П.Остафійчук,Р.Драгула - І.Кукуняк,О.Грижук,Р.Демидов,А.Гордійчук,В.Горюк - Д.Богач

На заміну виходили : І.Бочковський,О.Сергеев

Голи у складі Соколу: 
І.Кукуняк -3,Р.Демидов,О.Сергеев,А.Гордійчук
 
Просмотров: 467 | Добавил: Master | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]