Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

LIGA AMATORIV

Воскресенье, 12.05.2024
Главная » 2013 » Апрель » 24 » Фото: «Цецино» – «Люфтваффе» (Ліга дворового футболу + «толока» і презенти)
10:15
Фото: «Цецино» – «Люфтваффе» (Ліга дворового футболу + «толока» і презенти)

У вівторок, 23.04.13, у рамках Ліги дворового футболу команда «Цецино» приймала «Люфтваффе». Але розпочався матч з «толоки» і презентів.


еред початком звітного поєдинку гравці команди «Цецино» взялися прибрати сміття навколо футбольного

Олександр Господарюк (у зеленій маніжці) і в атаці діяв гостро, і в обороні – корисно

майданчику по вул. Березівській. Ближче до гри до них приєдналися і суперники з «Люфтваффе». За підтримку акції «Спорт для всіх – спільна турбота», відповідно до умов спільного проекту облцентру «Спорт для всіх та СК «Гешко» («Спорт заради майбутнього), активістам з «Цецино» в особі капітана команди Андрія Андрєєва вручили омріяні сітки для футбольних воріт та футбольний м’яч, а гостям в особі капітана «Люфтваффе» – футбольний м’яч.

Безпосередньо перед початком поєдинку суперники домовилися підтримати принципи відомої кампанії УЄФА «Respect» і грати максимально коректно та з повагою один до одного.

У першому таймі складно було віддати комусь перевагу. З виходом на поле Олександра Господарюка, можливо, трішки гостріше в атаці діяло «Цецино». Але на перерву господарям судилося піти у ролі наздоганяючих. Причому пропустили вони курйозно. Голкіпер Павло Лопушнян (до речі, вихованець тренера ДЮСШ №2 Юрія Лепестова, якого, на жаль, немає більше серед нас), який на останньому рубежі демонстрував відміну реакцію і надійність, за півтори хвилини до перерви вперше вирішив не вибити м’яча від воріт подалі, а зіграти з ближнім партнером. Останній помилився, чим миттєво скористалися гості і відкрили рахунок.

Уже в дебюті другого тайму Господарюк рахунок зрівняв. Команди продовжували обмінюватися небезпечними випадами. Але матч ніби «котився» все-таки до нічиєї. Цей «нічийний запах» на 60 хв. порушив новобранець «Люфтваффе» Олександр Контемір, який вивів свою нову команду вперед. Після цього щецинські футболісти помітно активізувалися в передній лінії. Ефектно пробивали по воротах суперників, зокрема, Серафінчан і Андрєєв. Але м’яч ніяк не йшов у ворота Проданчука. Аж до другої доданої хвилини, коли Господарюк лівою ногою невідпорно пробив з середньої відстані у нижній кут воріт суперників. Цікаво, що на останніх секундах «Цецино» ледь не вирвало перемогу. Хоча нічийний результат все ж був більш справедливим.

 

23.04.13. Цецино. Ліга дворового футболу. 2 тайми по 35 хв.

ФК «Цецино» – ФК «Люфтваффе» – 2:2 (0:1)

Голи: 0:1 Юрій Зазубик (34), 1:1 Олександр Господарюк (40), 1:2 Олександр Контемір (60), 2:2 Олександр Господарюк(70+2)

«Цецино»: Павло Лопушнян, Дмитро Черкез, Дмитро Тимчук, Григорій Серафінчан, Дмитро Мержиєвський, Михайло Мунтян, Андрій Андрєєв – к/к, Олександр Унгурян, Олег Добровольський, Олександр Господарюк.

«Люфтваффе»: Роман Проданчук, Владислав КУляша, Олесь Трипадуш – к/к, Микола Цепа, Олег Грижук, Юрій Зазубик, Омельян Житар, Дмитро Дорош, Юрій Джуравець, Валерій Горда, Олександр Контемір.

Результати Ліги, в якій стартувало 16 команд, можна подивитися тут:

Фото: Юрій Мазурашу, Георгій Мазурашу (фото будуть додані)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

23.04.13. Ліга дворового футболу. Цецино – Люфтваффе (SportBuk.com)

Просмотров: 647 | Добавил: Master | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]