Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

LIGA AMATORIV

Воскресенье, 28.04.2024
Главная » 2015 » Февраль » 17 » Кукуняк: Пишаємось хлопцями з Соколу які зараз на передовій в АТО
11:02
Кукуняк: Пишаємось хлопцями з Соколу які зараз на передовій в АТО

 

Напередодні початку весняної частини чемпіонату прес-служба команди вирішила поспілкуватись із одним з лідерів Соколу сучасного зразка - універсалом І. Кукуняком.

- Ігоре , чи довго для вас проходило зимове міжсезоння? В якій формі перебуваєте та чи підтримували ви її протягом відпустки з місцевими гравцями?

- Для мене зимове міжсезоння пройшло досить швидко, а форму підтримувати вдалося самостійно. Гадаю , що приводити себе у кращі кондиції потрібно всім, адже зовсім скоро початок другої частини чемпіонату.

- Чи проводились в зимовий час спаринги з іншими командами?

- Товариські ігри "Сокіл" не проводив, оскільки більшість гравців були у відпустці . Тому підкреслюю, що форму підтримував самостійно,як це робили і інші гравці.

- В першому матчі поновленого чемпіонату вас чекає досить відповідальна та не проста гра зі "старожилом" ліги Цецино. Який у команди настрій перед грою ?

- На гру проти Цецино будемо старатись виходити в оптимальному складі , але потрібно буде зважати на форму та кондиції кожного, тому в "старті" повинні вийти найсильніші.

- Чому маючи такий іменитий склад команда й досі не займає перше місце? Чи не вважаєте ви провалом осінню частину чемпіонату?

- Я і команда загалом невдоволені позицією нашого футбольного клубу в турнірній таблиці . Думаю, що нам під силу надолужити все, ми заслуговуємо на більше , але багато очок втратили в тих матчах які вважались "зазделегідь виграними", напевно взнаки далась і регулярна ротація складу в лінії оборони.

- В такому випадку з ким із партнерів по команді вам подобається грати найбільше?

- У нас більшість гравців грають на непоганому рівні ,але ідеальне взаєморозуміння у мене з Грижуком Олегом людиною яка окрім цього є лідером нашої команди.

- Ну і на завершення : що б ви хотіли побажати своїй команді?

- Команді побажав би завжди виходити на гру в повну силу, по менше травм і звичайно перемог.
Окремо хочу відзначити героїзм тих хлопців із Соколу, які зараз знаходять на передовій в зоні АТО. Ми пишаємось їх мужністю та відвагою і наші перемоги у весняній першості хочемо присвячувати в першу чергу їм.

ВГО "Сокіл"

Просмотров: 430 | Добавил: Master | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]