Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

LIGA AMATORIV

Вторник, 07.05.2024
Главная » 2015 » Ноябрь » 4 » ОФІЦІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ ФК "СОКІЛ"
17:35
ОФІЦІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ ФК "СОКІЛ"

 

Футбольний клуб «Сокіл» вважає за необхідне прокоментувати ситуацію щодо нещодавної апеляції гравців "Гравітона". 


Щодо даного факту ФК «Сокіл» офіційно заявляє: ми категорично засуджуємо поведінку керівництва вищезгаданого клубу,який звинуватив представників нашої команди у нечесній грі не представивши при цьому достатню базу обвинувачень. Клуб вважає неприпустимими та неприйнятними будь-які маніпуляції,низку з яких використали у своїх цілях представники апелюючої сторони,тим самим зіпсувавши честь та репутацію нашого футбольного клубу. 

Подібні дії є образливими для футболістів і тренерів команди,
а також усіх уболівальників «Соколу». За словами 
Олександра Гоголя, наша команда «бере очки 
за рахунок дешевих трюків ». 

 

Більше чотирьох років наша команда у чесній спортивній боротьбі завойовувала свій авторитет і симпатії вболівальників, які були і будуть разом з «Соколом» і в дні великих перемог, і в дні образливих невдач. 


Ми були щиро раді тому, що за останні кілька років команда «Прорив» почала показувати футбол, який дозволяє гідно грати з кращими командами Ліги, завдяки чому наш чемпіонат став більш цікавим та інтригуючим. В останні роки кожен матч між «Соколом» та «Проривом» очікувався як свято футболу, як суперництво двох гідних супротивників на футбольному полі. На жаль, останнім часом на Гравітоні роблять все, щоб зіпсувати це свято, затьмарити суперництво команд на футбольному полі відвертими 
вигадками і провокаціями. 

Наведених фактів достатньо, щоб побачити явну невідповідність футбольної дійсності і заяв президента 
«Прорива». Програвати прикро завжди. Від програшів, в тому числі і в результаті помилок арбітрів, не застрахований ніхто. Різниця лише в тому, що одні шукають причину поразок у собі, намагаючись виправити свої власні (!) помилки, а інші звинувачують у поразках кого завгодно, крім себе. Замість того, щоб покращувати гру команди, заохочують провокаторів, за що і отримують заслужене покарання. Будь-який арбітр в тому числі Г.Мазурашу, про якого раптом почав мріяти Олександр Гоголь, вилучив би у грі «Сокола» і «Прорива» не одного гравця «Прорива», а декількох, відразу ж після того, як вони накинулися на суддю з базарною лайкою. Поважаючий себе президент клубу на місці Олександра Гоголя почав б з того, що зразково покарав би недисциплінованого футболіста, який підвів команду у важливому матчі.

У нашому випадку порушник всіх існуючих норм футбольної й просто людської поведінки оголошується в низькоінтелектуальній футбольній спільноті мало не героєм, і, звичайно ж, «жертвою». 

Якщо президент «Прорива» Гоголь не обдумує сказані ним, можливо зопалу, звинувачення на адресу «Сокола», то вже найближчим часом варто очікувати звинувачень в «дешевих трюках» керівників наступних суперників гравітонської команди. 


Репутацію і авторитет, який чесно заробили сокільці всіх поколінь не можна «Вкрасти». А тим, хто намагається це зробити, краще спробувати виграти в найблищому майбутньому хоча б соту частину того, що вже виграв Сокіл.

ФК СОКІЛ

Просмотров: 550 | Добавил: Master | Рейтинг: 4.2/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]