Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

LIGA AMATORIV

Суббота, 27.04.2024
Главная » 2014 » Октябрь » 1 » Олесь Трипадуш :Конкретних цілей перед командою немає
12:28
Олесь Трипадуш :Конкретних цілей перед командою немає

Засновник " СОКОЛА" ПРОКОМЕНТУВАВ  ОСТАННІ ПОДІЇ 

Героям слава!

Чому була перейменована команда? Для вас вона залишиться в серці Люфтвавве або ви вже встигли звикнути до нової назви?

Розпочну з того,що приводів аби змінити назву команди було декілька. Можу згадати приклади коли на різних змаганнях від місцевої федерації футболу назву нашої команди просто "банили" звинувачуючи нас у фашизмі та інших нечистих справах, а Ю.Гій якось навіть звинуватив нас у закулісній грі на користь росії (прошу написати з мал.букви).Тому разом з хлопцями дійшли висновку,що рано чи пізно,аби уникати цих непорозумінь доведеться змінювати назву,емблему,гімн. Чому саме Сокіл? Окрім того ,що цей птах символізує свободу,місцева організація з одноіменною назвою вирішила підставити нам плече і допомагати у певних (в тому числі і фінансових) питаннях.Тому довго не роздумуючи прийшли до висновку,що співпраця з цією націоналістичною організацією однозначно піде нам на користь, а традиції та звитяги ЛФ ми звісно взяли в спадок,та впевнені що продовжимо здобувати нові перемоги,щоправда вже під іншою назвою.

Скажіть будь-ласка ,вот всі кажуть щоб у вас майже вся команда складена з гравців Буковини 2 ,Буковини 97,96,98 та хлопців з області чи правда це чи це міф?

Відверто кажучи спекуляції стосовно залучення мною гравців Буко різних рівнів вже дістали.Коли клуб починав існування,а кістяк команди складали ультрас Буко нам було не просто грати проти старожилів ліги і складати їм хоч якусь конкуренцію.Тому користуючись дружбою та близьким знайомством з М.Цепою та В.Гордою я вирішив залучати їх на наші ігри.Проте грали вони лише на перших порах і зараз до команди не запрошуються. Гравці які є зараз жодним боком до Буко не належать,та у більшості випадків не належали.

Олесь ,ви один із організаторів "Ліги Аматорів" які плани? чим ліга буде кращою ніж в минулому році? за що ви відповідаєте ?

Новинкою в цьому сезоні стане невеликий зимній міні-футбольний турнір,який плануємо провести на вул.Героїв Майдану.Щодо регулярного чемпіонату то звісно хочеться нарешті провести повноцінні 18 турів,та стабільності у командах,бо багато з них перестають існувати посеред сезону,призводячи до неперозумінь серед учасників.

Олесь, скажи будь ласка які цілі на чемпіонат перед собою ставить Фк Сокіл?

Конкретних цілей перед командою немає,єдина мета це перемагати у кожному матчі.

Чому ти не капітан? яку посаду займаєш в команді?

Формально в команді два капітани,ми з моїм другом Ігорем вирішили поділити обовязки,щоб легше було скоординовувати організацію команди та збір гравців на ігри.

Потрібен ще додатковий кубок аматорів?

Вважаю ,що було б непогано провести одноденний турнір десь на штучному газоні.Особливо було б доречним це тоді коли погода різко зміниться...і зміниться не у кращу сторону

Прокоментуй останню гру 

На гру з Проривом ми вирішили спробувати максимально можливу кількість новачків,аби визначитись кого в майбутньому заявляти за команду,а кому вказати на двері.Тому наявність лише 4-х гравців основи та не надто кваліфікований рівень деяких хлопців,які були на перегляді вплинули на результат.Для скептиків відповім наперед,що гру ні в якому випадку ми не зливали,але все-таки більше оцінювали її як спаринг,а не черговий тур ліги.

Андрій Андрєєв спеціально для ldf.at.ua

 

Просмотров: 580 | Добавил: Master | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]